Uw huid professioneel camoufleren

Bij Dermapro horen we dagelijks verschillende redenen, waarom onze klanten professionele camouflageproducten gebruiken. Dit kan zijn omdat een wijnvlek op een vervelende plek zichtbaar is, een litteken gecamoufleerd moet worden, iemand spijt heeft van een tatoeage en deze wil camoufleren of last van pigmentvlekken heeft.

Om welke reden u ook camouflageproducten nodig heeft, voor het beste resultaat is het zaak de kleur van de producten goed af te stemmen op uw huidskleur. We leggen u uit, hoe in 5 stappen een optimaal resultaat bereikt kan worden.

Weet u al precies wat u nodig heeft en op welke manier u het beste te werk kunt gaan? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment camouflageproducten op Dermapro.nl

Stap 1: De kleur juiste kleur bepalen

De juiste kleur is essentieel om tot het beste resultaat te komen. U kunt zelf met een testerset (helaas zijn de testersets niet altijd op voorraad) of een minipalet zelf de juiste kleur bepalen, maar u kunt ook contact opnemen met een huidtherapeut in de buurt.

Stap 2: De camouflage aanbrengen

Wanneer u de juiste kleur heeft bepaald die bij uw huidskleur hoort kunt u beginnen met het aanbrengen. Pak hiervoor een klein beetje crème uit het pallet of potje en maak dit warm tussen uw vingers. Breng de crème met een roterende beweging aan op de huid om zo diep in de poriën door te dringen.

Stap 3: Veeg en waterbestendig maken

Wanneer u uw kleur heeft bepaald en aangebracht kunt u door middel van fixeerspray of poeder de camouflage veeg- en waterproof maken. Voor camouflagecreme gebruikt u een fixeerpoeder en voor het lichaam kunt u over de poeder heen ook een fixeerspray gebruiken, bijvoorbeeld om uw kleding te beschermen. Bij de Bodycover camouflage gebruikt u enkel een fixeerspray.

Stap 4: Reinigen

Door gebruik te maken van de reinigingscrème kunt u de camouflagecrème op milde wijze met een tissue van uw huid verwijderen. Met de reinigingslotion verwijdert u de laatste restjes. Naast de reinigingslotion- en crème is er ook reinigingsgel- en milk. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en verwijdert de camouflage op extra milde wijze.

Stap 5: Nabehandeling

Na de reiniging is het belangrijk de huid te verzorgen met hydraterende crème of nabehandelingscrème. Dit voorkomt huidirritatie. Bij dermapro.nl bieden we u verschillende bekende gespecialiseerde merken zoals IMAGE Skincare en Meditopics.

Stap 6: Nabestellen

Heeft u uw kleurtint bepaald? Dan kunt u deze altijd nabestellen.

Camouflage crème wordt gebruikt voor:

  • Naevus flammeus (wijnvlek)
  • Vitiligo (ook Leukoderma genoemd)
  • Rosacea (gesprongen haarvaatjes in het gelaat
  • Haemangioma (woekering van bloedvaten)
  • Epheliden (sproeten)
  • Hyperpigmentaties (sterk geconcentreerd pigment)
  • Acne (puistjes)
  • Littekens
  • Tatoeages (verbergen)

Wat is het verschil tussen professionele en gewone make-up?

Professionele make-up merken hebben vaak meer pigment (45-50%) dan de meeste gangbare make-up soorten (10-15%). Hierdoor dekt de professionele make-up veel beter en is deze beter geschikt voor het maskeren van grotere kleurverschillen.

Wat is het verschil tussen Light en normaal?

De light variant is en tegenstelling tot de normale variant beter geschikt om lichte onregelmatigheden weg te werken. Wanneer u dus een kleine afwijking weg wilt werken kunt u beter voor een light variant kiezen. Wanneer u zwaardere en beter dekkende maskering nodig heeft, is de normale lijn beter geschikt.

Bij Dermapro.nl zijn uit de Dermacolor serie de volgende kleuren verkrijgbaar

DC Camouflagecreme 25ml  30 kleuren

DC Light foundation in 16 kleuren

huidtypes
Allergische huid
Droge huid
Gevoelige huid
Gecombineerde huid
Verbrande huid
Vette huid
Verouderde huid

huidproblemen
Acne
Allergie & irritatie
Couperose
Droge huid
Eczeem
Littekens
Psoriases
Pigmentatie
Oedeem
Rosecea

voor kinderen
Luieruitslag
Reinigingsproducten
Verzorgingsproducten
Zonbescherming

camouflage
Accessoires
Dermacolor
Dermacolor Light
Kleurpalletten
Fixatie
Reiniging
Nabehandeling
Navulverpakkingen

zonbescherming
Voor het gezicht
Voor het lichaam
Speciaal voor kinderen
After sun

© 2020 Dermapro. Alle rechten voorbehouden.

9.3/10 van 856 beoordelingen