camouflage

camouflage

Er zijn verschillende redenen om professionele camouflageproducten te gebruiken. Punten die wij van klanten te horen krijgen, lopen uiteen van een wijnvlek die op een vervelende plek op het lichaam zichtbaar is, tot spijt hebben van een tatoeage of zichtbare pigmentvlekken hebben. 

Om welke reden u ook een camouflageproduct nodig heeft, voor het beste resultaat is het belangrijk dat u een product in de de juiste kleur kiest. Een kleur ziet er goed uit als u deze heeft afgestemd op uw eigen huidskleur.

  • Gratis verzenden vanaf 35,-
  • Bezorgen op een dagdeel naar keuze
  • Gratis retournerenbest verkocht in deze categorie

Camouflage

Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten professionele camouflageproducten gebruiken, zoals het willen camoufleren van een wijnvlek, een litteken, rode vlekken in het gezicht, zwangerschapsmasker, pigmentvlekken of een tatoeage. Dermapro heeft alle producten in huis voor een professionele camouflage; camouflageproducten, hulpmiddelen, fixeerproducten, reinigingsproducten en nabehandelingsproducten. In ons assortiment vind je een selectie van de gespecialiseerde merken zoals Dermacolor en Meditopics.

Couperose en rode vlekken camoufleren

Kleurverschillen in het gezicht kunnen storend zijn en sommige mensen worden er onzeker van. Het camoufleren van couperose en rode vlekken kan het onzekere gevoel wegnemen. Couperose kenmerkt zich door uitgezette bloedvaatjes in het gezicht. Rode vlekken kunnen meerdere oorzaken hebben en kunnen gepaard gaan met een gevoelige huid. Huidproblemen zoals couperose en rode vlekken kunnen worden gecamoufleerd met professionele camouflage die je zelf kunt aanbrengen. De camouflageproducten in onze webshop zijn mild voor de huid en zo samengesteld dat ze de symptomen niet verergeren. Het is wel raadzaam om ook aandacht te besteden aan huidverzorging en uw huid na te behandelen met bijvoorbeeld een verzorgende crème.

Camouflagecrème en andere producten

Dermapro heeft een selectie professionele camouflageproducten zoals camouflagecrème, foundation en bodycover die speciaal zijn ontwikkeld voor camouflage. Camouflageproducten hebben meer pigment dan gewone make-up, waardoor deze beter dekt en beter kleurverschillen kan verbergen. Het is belangrijk de kleur te vinden die het beste bij jouw huid en huidconditie past. Na het aanbrengen van de camouflage zorgt een fixeermiddel ervoor dat de camouflage goed blijft zitten en niet afgeeft. Hiervoor kun je fixeerspray of fixeerpoeder gebruiken. In onze camouflagespecial geven we advies voor de stappen die je het beste kunt zetten voor een camouflage.

onze vertrouwde merken:

Meditopics
Dermacolor
Dermolin
Synchroline
Kryolan
Tea Tree
Vision
Naïf