verzorging

verzorging

"De huid weerspiegeld je gezondheid." Een veel gehoord cliché maar in vele gevallen wel waarheid. Een gezond ogende huid staat voor gezondheid, jeugdigheid en heeft aantrekkingskracht. Daarom heeft huidverzorging ook als doel de huid er zo stralend en jong mogelijk er uit te laten zien. Uitdroging en UV-stralen hebben onder andere een negatieve invloed op uw huid. Het is daarom erg belangrijk om uw huid te beschermen tegen UV-straling en uw huid te voeden met een fijne hydraterende crème. Op deze pagina staan voor alle huidtypes, huidverzorging om uw huid te reinigen en te beschermen zodat hij er zo optimaal uit ziet.
  • Gratis verzenden vanaf 35,-
  • Bezorgen op een dagdeel naar keuze
  • Gratis retourneren

mooi oud worden

shop anti-age producten >

verzorg je lichaam

shop lichaamsverzorging >

een gezonde hoofdhuid

haar- en hoofdhuidverzorging >

best verkocht in deze categorie

Huidverzorging

Huidverzorging advies

Elke huid is anders en daarom geven we je graag advies over de huidverzorging die past bij jouw huidtype en huidconditie. Goede huidverzorging is belangrijk voor de gehele gezondheid. Onze huidproducten zijn met zorg geselecteerd door onze dermatologen (huidartsen) en bevat merken die vaak door dermatologen worden aanbevolen aan huidpatiënten. Maar ook voor mensen met een normale huid of relatief kleine problemen kunnen bij ons terecht voor kwalitatief goede producten. Vind je het lastig te bepalen welk huidverzorgingsproduct jouw huid de meest optimale ondersteuning geeft? Onze huidarts Karla geeft advies over huidverzorging en kan je adviseren over producten die passen bij jouw huid

Gezichtsverzorging en anti-age crème

Men kijkt vaak als eerste naar iemands gezicht. Tekenen van huidveroudering en problemen met de gezichtshuid zijn vrijwel direct zichtbaar. Goede gezichtsverzorging bestaat uit reinigen, herstellen en beschermen. Reinigingsgels zijn speciaal ontwikkeld voor de vette huid en reinigingscrèmes voor de droge huid. Wil je extra verzorging voor de ouder wordende huid? Anti-age volume-filler dagcrème van Eucerin is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid.

Peeling of scrub voor een egale huid

Wil je een gladde en meer egale huid? Om je huid te ondersteunen egaler te worden kun je een peeling of scrub gebruiken. Een peeling heeft fijne korreltjes. Het bevat een natuurlijk chemisch stofje, die de dode huidcellen losweekt. Een scrub heeft grovere korrels en verwijdert de dode huidcellen door het schuren over je huid. Als je last hebt van acné, acnélittekens of een slecht doorbloede huid, dan is Meditopics Biologische Peeling erg geschikt. Bij een huid met verstopte poriën kan Eucerin DermoPurifyer Scrub zorgen voor een zichtbare verbetering. Dermapro heeft diverse verzorgingsproducten die worden geadviseerd bij specifieke huidtypes en huidproblemen.

Lichaamsverzorging

Het verzorgen van je lichaam is belangrijk je voor gehele gezondheid. Daarnaast kun je genieten van een moment van ontspanning met onze heerlijke producten voor lichaamsverzorging, zoals bodylotion, douchegel, badgel en badschuim. Geniet van een schoon en fris gevoel met anti transparant spray. Verwen je droge handen met handcrème en je gevoelige hoofdhuid met zachte shampoo en crèmespoeling. Als je de zon in gaat, vergeet dan niet je huid te beschermen met producten voor zonbescherming.

onze vertrouwde merken:

Meditopics
Dermacolor
Dermolin
Synchroline
Kryolan
Tea Tree
Vision
Naïf