baby & kids

baby & kids

Het huidje van een baby is veel kwetsbaarder en gevoeliger dan de huid van een volwassen persoon. Baby's hebben nog geen "beschermjasje" (zuurmantel) om het velletje tegen uitdroging, infecties en irritaties te beschermen. Pas na een paar jaar is de zuurmantel volledig ontwikkeld. Omdat de huid van een baby veel kwetsbaarder is, is het belangrijk om deze te verzorgen met de juiste producten die de huid niet uitdrogen en irriteren.
  • Gratis verzenden vanaf 35,-
  • Bezorgen op een dagdeel naar keuze
  • Gratis retourneren

Huidverzorging baby en kids

Babyverzorgingsproducten

Zorg goed voor de huid van je kleintje met onze selectie milde babyverzorgingsproducten. Doe je baby in bad met zachte baby badolie of badschuim of was je kindje met reinigende wasgel. En na het bad of de douche verwen je je kindje met heerlijk verzorgende crème. Soms heeft het huidje van je kindje extra verzorging nodig. Heeft je baby een droge huid? Dan kan crème voor droge huid van Naïf helpen. Als je baby berg heeft kun je de hoofdhuid insmeren met babyolie.

Luieruitslag en rode billetjes

Veel baby’s hebben weleens luieruitslag. Bij luieruitslag wordt de huid rood, pijnlijk en schraal. Het is raadzaam om rode billetjes in te smeren met babyzalf of crème, zoals Naïf Billencrème. Regelmatig verschonen en goede huidverzorging helpt luieruitslag en rode billetjes voorkomen en kan ervoor zorgen dat de geïrriteerde huid sneller herstelt.

Zonnebrandcrème baby en kind

Het is erg belangrijk om baby’s en kinderen goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon en uv-straling. Door regelmatig insmeren met zonnebrandcrème kun je verbranding door de zon voorkomen. Lees meer adviezen over zonbescherming.

best verkocht in deze categorie