Levertijden en verzendkosten

My Parcel

Het versturen van pakketten wordt bij Dermapro verzorgd door DHL. Bestel je voor 16.30 uur en is het artikel direct leverbaar? Dan heb je je bestelling morgen al in huis. In de ochtend, middag of avond: net wat jou zelf het beste uitkomt. Bestellingen vanaf 35.- bezorgen we gratis. We laten het je weten als we iets niet de volgende dag kunnen bezorgen. Zo vermelden we bij elk artikel de levertijd en krijg je in de kassa alleen de beschikbare bezorgdagen en tijdvakken te zien.

Soms bezorgen we een dag later Bij de producten staat altijd de actuele levertijd, en hier kun je vanuit gaan. Als er "levertijd 2 tot 3" dagen staat, dan is het product in bestelling bij de leverancier en verwachten we het de volgende dag aan je te kunnen versturen. We proberen je bestelling altijd in één pakket te bezorgen. Bestel je artikelen met verschillende levertijden, dan wordt je bestelling vastgehouden tot alle producten voorradig zijn. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Verzendkosten binnen Nederland

Vanaf 01-12-2017 zijn de verzendkosten als volgt opgebouwd:

  • Standaard pakket & brievenbuspakket tot € 35,- euro besteding - € 3,95
  • Boven € 35,- besteding - Gratis verzending

Verzendkosten België, Duitsland en Luxemburg

De verzendkosten voor België, Duitsland en Luxemburg bedragen EUR 9,95 excl. BTW per bestelling. De actuele verzendkosten worden altijd getoond in uw winkelwagen. De verzendingen worden in Nederland aangeboden aan DHL.