Retourneren van producten

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 14 werkdagen na aflevering aan Dermapro te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de eventuele plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken. Dermapro verkoopt voornamelijk producten die vanuit hygiënische overwegingen niet opnieuw verkocht kunnen worden wanneer de verpakking open is geweest.

Mocht uw bestelling onverhoopt niet aan uw wensen voldoen of zijn er andere redenen waarom u de producten naar ons retour wilt zenden, dan verzoeken wij u ons een e-mail te zenden via het contactformulier, door hier te klikken. Geeft u in uw email aan waarom u het product retour wilt zenden. Wij sturen u vervolgens een verzendlabel, waarmee u het product of de bestelling retour kunt zenden. LET OP! Het oude antwoordnummer is niet meer geldig

Wat te doen bij een verkeerde levering?

Indien u een foutief product ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u dan graag verder en lossen dit probleem direct met u op.

Algemene vragen

Indien u vragen heeft over ons bedrijf, producten & diensten, dan kunt u ons per e-mail of per telefoon bereiken.

Dermapro.nl onderdeel van Schoonheid- en Huidpraktijk de heerlijkheid
 
Windhaak 41 
2421NE 
Nieuwkoop
BTW nr. NL154448084B01 
KVK nr. 30285890